Hvad er 3gulvafslibning.dk?

Bestil 3 tilbud på gulvafslibning

Vælg det bedste gulvservicetilbud

Få en god rabat på gulvarbejdet

Sådan fungerer 3gulvafslibning.dk

På 3gulvafslibning.dk kan du få 3 tiltalende tilbud på god og billig professionel gulvafslibning. Vore tilknyttede gulvslibere udfører alle slags gulvservice og efterbehandling. Når man afsliber et gulv, er det meget vigtigt at man gennemfører det antal slibninger, som er nødvendige, for at gulvet bliver 100% fri for gammel behandling, (f.eks. lak eller maling) og helt glat. Der begyndes derfor altid med groft sandpapir både på tværs og på langs og derefter finere og finere papir, indtil gulvet til sidst er helt glat. Indsend din gulvopgave og få 3 100% gratis gulvservicetilbud. Vores tilknyttede gulvslibere benytter udelukkende gulvprodukter af høj kvalitet og med lang levetid. Gulvafslibning i dag giver kun få støvgener. En moderne slibemaskine opsuger 99% af al slibestøv.

Med venlig hilsen

3gulvafslibning.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse

Andre spændende 3-tilbud-sider

Kontakt 3gulvafslibning.dk


Et helt ensartet udseende

I vores særlige tilfælde var træet enten naturligt rustik eg eller pine (jeg er ikke sikker på hvilken). Vi ønskede, at skoven i skoven skulle vise sig - så vi valgte en lysere plet med rødlige undertoner. Vi var ikke for bekymrede over ufuldkommenheder på hvert enkelt træstykke, da de små variationer giver dit gulv sin "personlighed". Men hvis du er mere interesseret i et helt ensartet udseende og dækker den naturlige farve af dit træ, skal du vælge en mørkere farve med mere mætning.
Vi købte Dura Seal Penatrating Finish Stain til Hardwood Floors i # 110 Neutral Semi-Gloss. Vores oprindelige valg blev # 145 Golden Pecan, bur var hardwarebutikken udsolgt. I eftertid er jeg glad for, fordi jeg tror, ​​at Golden Pecan ville have været lidt for mørk. Mit forslag ville være at gå 1 farve lysere end du tror du vil have (medmindre du er farvning et meget mørkt træ). Farven fortsætter med mere pigment end du ville tro, så tag et tæt kig på farveprøver, mens du er i butikken

Virksomheder fra erhvervet: Gulvafslibere


H.C. Hansen & Søn A/S

Svendborgvej 38B
5250 Odense S
CVR: 87347710
www.hchansen.dk

Dansk Gulvservice IVS

Langelinie Allé 17
2100 København Ø
CVR: 39808633
Tlf. 60886599

Tømrermester Frank Egetoft ApS

Nymarksvej 77
5800 Nyborg
CVR: 28862628
www.egetoft.info

Hvad er 3gulvafslibning.dk?