Billig gulvafslibning Hillerød

Udfyld opgaveformularen med det samme

Vi opstøver 3 seriøse tilbud på gulvslibning i Hillerød

Spar hurtigt cirka 38 procent på rutineret gulvservice

Op til 3 tilbud på billig gulvafslibning i hele Hillerød

3 tilbud: 
Gør som mange andre gør
Hvilke farver kan et trægulv males i? Der er mange spørgsmål, når du ønsker en gulvafslibningsopgave ordnet. I løbet af rimelig kort tid leverer vi gratis 3 skæppeskønne tilbud på ordentlig gulvafslibningsarbejde. Ved at overlade det trælse job med at finde 3 tilbud til 3gulvafslibning.dk, kan du imens bruge tiden på mere spændende aktiviteter.
Fortæl om gulvafslibningsopgaven i gulvafsliberskemaet på omkring 5½ minut i dag. Skal du bruge en solid og grundig gulvafsliber i 3400 Hillerød?. Lad grundige og reelle virksomheder i Hillerød klare gulvafslibningsopgaven.
Inden for 2-3 dage kontakter de 3 bedste gulvafslibningsvirksomheder dig med deres holdbare kanontilbud. Spar på dine penge (cirka 16 %) med 3 pragtfulde bindende gulvafslibningstilbud. Vi sparer dig for mange penge på en seriøs og veletableret ekspert i 3400 Hillerød.

Få 3 tilbud på gulvafslibning Hillerød - Indsend skemaet

Gratis tilbud: 
Sammenlign firmaernes priser
Fra tid til anden formår du ikke at renovere dine trægulve selv - Indhent hellere 3 skarpe tilbud. 3gulvafslibning.dk er i front i Danmark når man skal bruge fordelagtige tilbud på alle former for håndværkerjobs, for eks. flyttemand, isolering og murer. Spar både besværet og penge (mere end 16 %) på 3 gennemførte nyttige pristilbud.
Oplys os om din gulvafslibningsopgave i gulvafsliberformularen (det gør du på omkring 5 minutter). Står du og mangler en lokal og troværdig gulvafsliber i 3400 Hillerød?. Få hurtigt den bedste pris på din gulvafslibningsopgave i dag - tilmed med ekstremt godt nedslag.
Du kan bestille 3 gratis tilbud uanset hvor i Hillerød kommune du befinder dig f.eks.:
 • Freerslev
 • Børstingerød
 • Tulstrup
 • Hammersholt
Der er mange penge at spare på en velrenommeret og autoriseret ekspert i 3400 Hillerød. Få eminente tilbud fra eksperter på at renovere et trægulv i 3400 Hillerød.

3 gratis estimater

Billig gulvafslibning Hillerød tilbud: 
Der er penge at spare (37 procent)
Uanset hvad dit trægulv har brug for, er vi de mennesker, du har brug for at se. Vi er fuldt forsikrede og giver vores kunder referencer på forespørgsel. Og som altid giver vi gratis estimater for alt vores arbejde. Vores tjenester er tilgængelige efter aftale. Vi håber du kan finde alt hvad du behøver.
Gulvafslibningsguide.dk fokuserer på at levere høj kvalitet og kundetilfredshed - vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dine forventninger. Med mange forskellige tilbud at vælge imellem er vi sikre på, at du vil være glad for at arbejde sammen med os.
Kig rundt på vores hjemmeside, og hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi forynger din gamle gulv, så du føler dig lyst, varm og indbydende. Vi vil omdanne dit snusede gamle gulv med gammeldags håndværk, færdighed, der er født af erfaring, og den omhu, der kommer fra et godt udført arbejde.

Vurdering af trægulvet

Den indledende vurdering analyserer gulvet og anfører mængden af ​​skader på gulvbrædderne og typen af ​​belægninger, der anvendes historisk. Brugen af ​​tæpper og laminater påvirker træerne, så der skabes huller og limpletter. Vurderingen bruges til at beregne skaden på mængden af ​​slibning, der er nødvendig for at genoprette gulvet til dets oprindelige udseende. Vurderingen diskuterer også det udseende, du ønsker, lakskyggen og tonen, følelsen og finishen. Vores fagfolk er her for at rådgive dig om de bedste metoder og produkter, men vi lytter altid til dine ønsker og arbejde i overensstemmelse med den ønskede finish.
Der er fire grader af blade, der bruges til slibning af gulvet. Graden af ​​slibning er afhængig af skaden, som tømmererne har fået i fortiden. Vores professionelle sandere tager stor omhu for at fjerne lag for lag, hvilket afslører et glat naturligt trægulv, der straks ser ud og føles bedre.
Gulvafslibere
 • Garant Hillerød
 • Schwartz Gulvservice
 • Andersen & la Cour ApS
 • KP Gulvservice
 • Malerfirmaet Nord ApS
 • Danekilde Gulvafslibning
 • Tømrermester Torben Weber
 • Malerfirmaet Cand.mal
 • Nordsjællands Gulvservice
 • Webers Gulvservice
Nyt badeværelse? Book gratis møde
Eksempler på veje
i postnummer 3400:
Nejedevej
Møllevang
Mette Friis Have
Munkebuen
Kappelskovvej
Hyrdebakken
Hulvejen
Hovsmedevej
Langesvej
Kighusbakken
Lærkebakken
Helsevej
Møllestræde
Nordvej
Højager
Leerbjerg Lod
Lejrskolevej
Kastanievej
Lindealle
Håndværkervænget

Udvalgte gulvafslibere fra 3400 Hillerød


Webers Gulvservice

Agernvej 8
3400 Hillerød
CVR: 19057542
www.torbenweber.dk

Danekilde Gulvafslibning

Friborgvej 1
3400 Hillerød
CVR: 25340736
www.danekilde-gulvafslibning.dk

Tømrermester Torben Weber

Agernvej 8
3400 Hillerød
CVR: 19057519
www.torbenweber.dk

Malerfirmaet Cand.mal

Engparken 37
3400 Hillerød
CVR: 26751861
www.candmal.dk


Nordsjællands Gulvservice

Kighusbakken 4
3400 Hillerød
CVR: 36707143

KP Gulvservice

Godthåbsvej 78
3400 Hillerød
CVR: 39406799
Tlf. 61673062

Malerfirmaet Nord ApS

Gl. Skolevej 30
3400 Hillerød
CVR: 31862434
www.facebook.com/malerfirmaetnord

Andersen & la Cour ApS

Frejasvej 23B
3400 Hillerød
CVR: 36971649
www.facebook.com/358668930946709


Schwartz Gulvservice

Falkevej 20
3400 Hillerød
CVR: 26323215
www.schwartzgulvservice.dk

Garant Hillerød

Vølundsvej 11
3400 Hillerød
CVR: 17038192
www.garant.nuBillig gulvafslibning Hillerød