Billig gulvafslibning Ølstykke

Udfyld opgaveformularen på max 5 minutter
Find 3 profitable tilbud på gulvslibning i Ølstykke
Spar hurtigt omkring 52 pct på reel gulvservice

Få 3 tilbud på gulvafslibning Ølstykke - Send tilbudsskemaet

3 tilbud: 
Udfyld skemaet og se de fair tilbud
Lad topmotiverede og lokale virksomheder i Ølstykke løse opgaven. Udse et af gulvafsliberbuddene og få henved 13% i herlig rabat på din gulvafsliberopgave. Her på vores unikke online gulvslibertjeneste kan vi tilbyde, at finde 3 1. klasses gulvafsliber tilbud fra dygtige billige gulvafslibningsfirmaer i dit område.
Faglærde og effektive gulvafslibningsfirmaer er klar til din opgave. Vi arbejder tæt sammen med kvalitetssikrede og kompetente gulvslibervirksomheder over hele det ganske land - også i Ølstykke. Betal ikke for høj en pris for en robust fagmand i 3650 Ølstykke - Anvend 3gulvafslibning.dk i stedet.
Det tager mindre end 5½ minut at udfylde din opgave i gulvafsliberformularen og sende den ind til os. Vi tilbyder at samle gratis det billigste tilbud på dit gulvsliberproblem i Ølstykke hos potentielle gulvafslibningsfirmaer. Vores faglige partnernetværk rummer lokale og veletablerede gulvslibervirksomheder over hele Danmark - også i Ølstykke.

Vil du have 3 tilbud på veletableret gulvafsliber i Ølstykke?

Gratis tilbud: 
Tilbud fra pålidelige fagfolk
Prekvalificerede og prekvalificerede fagfolk står parate til gulvsliberopgaven. Det er nemt at spare penge (lige ved 13 %) på 3 fordelagtige fremragende gulvsliber tilbud. Opret din gulvsliberopgave i gulvafsliberformularen (det tager cirka 5 min).
I Ølstykke kan vi levere 3 tilbud på din gulvafslibningopgave f.ex.:
 • Dannebrosvej
 • Ring Nord
 • Skelbækvej
 • Store Rørbækvej
Rabatportalen 3gulvafslibning.dk er en fuldstændig let og avanceret online gulvslibertjeneste, som tilbyder at levere de ypperste tilbud på gulvsliberarbejde. Topmotiverede og troværdige eksperter gør sig parate til at fremsende tilbud på gulvsliberopgaven.
Savner du en topmotiveret og kreativ gulvafsliber i postnummer 3650 Ølstykke?. Det kan gøres på cirka 5½ minut at beskrive opgaven i gulvafsliberskemaet og sende den ind til 3gulvafslibning.dk. Brug vores fuldstændig gratis tjeneste 3gulvafslibning.dk nu og spar enkelt ca 13 %.

Slibning & renovering

Billig gulvafslibning Ølstykke tilbud: 
Lad os gøre det hårde arbejde
Specialiseret i højkvalitets, støvfri gulvslibning og -forarbejdning af alle trægulve. Vi har specialiseret os i kvalitet gulvslibning og -lakering af alle typer trægulve siden 1983. Vores firma har altid tilbudt overlegen håndværk, ren service, høflighed og pålidelighed for alle vores kunder.
Vi forsøger at gøre oplevelsen af ​​at have gulve refinished som smertefri som muligt. Den gode nyhed er, at det kun skal gøres en gang og med de gode produkter, vil det vare i mange år fremover.
Den første prioritet, når vi ankommer, er at tage vare på dit hjem. Først lægger vi rene tæppeløbere over vejen til arbejdsområdet, så intet spores gennem dit hus. Vi bemærker også noget, der kan blive brudt, hængende lamper, væggehæng osv. Og træffe de nødvendige forholdsregler. Vi mener, at at tage vare på dit hjem er lige så vigtigt som selve arbejdet. Vi forlader dit hjem rent, når arbejdet er færdigt.

Trægulve er præcis det, du har brug for

Fordelen ved trægulvet er den lette vedligeholdelse. Den valgte finish giver mere beskyttelse, så travle gangbroer er så beskyttede som mere støjsvage rum. Træbundet er stærkt nok til at modstå spild og kan rengøres ved hjælp af basisprodukter.
Gulvet er hårdt nok til at modstå tunge møbler og har fordel af at have gratis tæpper og dekorationer for at bringe nuancer og toner ud. Vores service efter service og kundeservice giver dig alle de oplysninger, du skal passe på, rengøre og vedligeholde dit smukke trægulv.
Trægulvet er præcis det, du har brug for til at lyse dit hjem, for at gøre det mere attraktivt og for at gøre dit liv lettere. Det lille arbejde, der var nødvendigt for at holde det godt, betyder, at det er ideelt for travle mennesker lige så meget som for dem med mere tid på deres hænder. Den slidte natur gør det muligt at bruge gulvet i hjemmet og på kontoret i gange og korridorer med lidt skade.
Billig gulvafslibning Ølstykke
Nyt badeværelse? Book gratis møde
Gulvafslibere
 • Malermester Jesper Grønlund
 • Kaare Hansen Gulve
 • Tømrer Søren Jensen
 • Flemmings Gulvservice
 • G. Gulvafslibning
 • Tonny Jensens Gulvservice
 • Sonne’s Gulventreprise

Postnr. 3650 Ølstykke gulvafslibere


Tømrer Søren Jensen

Emilsvej 50
3650 Ølstykke
CVR: 14386270
www.gulvafslib.dk

Kaare Hansen Gulve

Sigurdsvej 6
3650 Ølstykke
CVR: 11042570
www.kaaregulve.dk

Flemmings Gulvservice

Tinghøjvej 12
3650 Ølstykke
CVR: 35038019
www.flemmings-gulvservice.dk

G. Gulvafslibning

Frederiksborgvej 48
3650 Ølstykke
CVR: 27246702
Tlf. 40147847


Tonny Jensens Gulvservice

Gjelstensåsen 85
3650 Ølstykke
CVR: 18630605
www.gulvslib.dk

Malermester Jesper Grønlund

Vølundsvej 15
3650 Ølstykke
CVR: 31530202
www.mmjg.dk

Sonne’s Gulventreprise

Svalehøjvej 30
3650 Ølstykke
CVR: 19418642
www.sonne-gulve.dkBillig gulvafslibning Ølstykke